Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Новини

Дата: від до Скинути

Міжнародний день сім`ї!

Міжнародний день сім`ї!

Справжня цінність в житті – це рідні та близькі люди. Вітаємо з Міжнародним днем сім'ї та бажаємо взаєморозуміння, щастя, райдужних планів і безлічі цікавих занять. Нехай сім'я завжди буде міцною скелею, захистом від негараздів і розрадою в неприємностях. Бережіть один одного і будьте щасливі!

13:32 15.05.2024

День Європи в Україні!

День Європи в Україні!

Бажаємо нашій країні процвітання та розвитку разом із Європейським союзом. Дорогі українці! Щиро вітаємо всіх з Днем Європи в Україні!

06:00 09.05.2024

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Україна відзначає цю пам’ятну дату за європейськими традиціями. Вшановуємо 79-ту річницю закінчення війни як символ перемоги цивільного світу над злом нацизму, звільнення людства від загрози глобальної катастрофи.

06:00 08.05.2024

День українського піхотинця

День українського піхотинця

Піхотинці! Дякуємо вам за те, що ви перші, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини! Міцного вам здоров'я, витривалості та успіхів у всіх бойових діях! Ваша мужність і героїзм заслуговує на повагу і вдячність усього народу. Слава Україні! Слава українським піхотинцям! Спасибі всім, хто береже спокій наших рідних, наших дітей і наших будинків. Ми у ваших надійних руках! Залишайтеся такими ж сильними, добрими, мудрими і обов'язково повертайтеся додому!

10:10 06.05.2024

Зі святом Великодня!

Зі святом Великодня!

Вітаємо зі святом Великодня! Великдень дарує нам надію на краще майбутнє, віру в перемогу добра над злом! Нехай Божа благодать зійде на Вас та Ваші сім’ї, і Ваші серця наповняться любов’ю та злагодою! Щиро бажаємо щоб у Ваших домівках були щастя та добробут! Якнайшвидшої Перемоги та миру нам усім! Зі святом Воскресіння Господнього, Христос Воскрес!

06:00 05.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь