Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Новини

Дата: від до Скинути

День українських миротворців

День українських миротворців

15 липня – день українських миротворців. Миротворці – наші герої , прийміть найщиріші вітання! Миротворча діяльність є вкрай важливою умовою збереження миру та стабільності на нашій планеті. Щиро дякуємо вам, шановні учасники українських миротворчих місій, за відвагу і стійкість, мужність і героїзм, проявлені у боротьбі за мир. Добра і здоров’я вам і вашим родинам,  щастя, добробуту та миру!

06:05 15.07.2024

День Української Державності

День Української Державності

15 липня 2024 року відзначається День Української Державності і його символізм є дуже важливим для всіх нас в умовах війни.Саме час привітати друзів та близьких друзів, нагадати про ціну, яку віддають наші захисники заради існування України як держави.Цінуємо те, за що боролися наші предки, пам’ятаємо всіх, хто загинув у цій боротьбі, будуємо майбутнє, в якому нам самим хотілося б жити. Вітаємо кожного українця з його святом, з Днем української державності!

06:00 15.07.2024

День Військово-Морських Сил України

День Військово-Морських Сил України

Шановні матроси, старшини, мічмани, офіцери, генерали і адмірали! Шановні ветерани Військово-Морського флоту! Щиро вітаємо Вас з Днем Військово-Морських Сил України!У цей святковий день бажаю всім Вам міцного здоров’я, удачі і благополуччя, висловлюємо глибоку повагу і вдячність ветеранам флоту за їх бойовий і трудовий героїзм, неоціненний внесок у військово-патріотичне виховання молоді та особового складу військово-морських сил України. Нехай і надалі буде плідною Ваша нелегка, але така необхідна Україні праця, ніколи не вичерпується енергія творчих пошуків для здобутків і перемог, а родинне щастя, теплота і повага осявала Вас багато років!

06:00 07.07.2024

День національної поліції України

День національної поліції України

Шановні поліцейські та ветерани поліції!Щиро вітаємо вас із професійним святом! Разом з військовими формуваннями Збройних Сил України поліцейські мужньо протистоять збройній агресії , проявляючи хоробрість та відданість Українському народові!У цей святковий день бажаємо міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку та спокійних буднів!

06:00 04.07.2024

Не користуйтеся загальнодоступною мережею Wi-fi

Не користуйтеся загальнодоступною мережею Wi-fi

#КіберПес застерігає! Шахраї можуть перехоплювати дані банківських карток, паролі, повідомлення та інші конфіденційні дані під час використання загальнодоступних мереж Wi- Fi!

15:22 03.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь