Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Новини

Дата: від до Скинути

День пам'яті Чорнобиля

День пам'яті Чорнобиля

26 квітня 1986 року в історії людства сталась найбільша техногенна катастрофа – відбувся вибух на 4-му реакторі Чорнобильської АЕС. У грудні 2016 року Генеральна Асамблея ООН проголосила 26 квітня Міжнародним днем пам'яті про Чорнобильську катастрофу.  Цього дня хвилиною мовчання вшановуємо усіх, хто віддав життя рятуючи людство від радіації та покладаємо квіти до пам'ятного знаку Чорнобиля. 

06:00 26.04.2024

CERT-UA - Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України

CERT-UA - Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України

Враховуючи зростання кількості кібератак на мережі постачальників послуг Інтернету, а також з метою покращення їх співпраці з CERT-UA, рекомендуємо державним і приватним організаціям, незалежно від форми власності, заздалегідь звʼязатися із CERT-UA, а також зареєструватись у системі обміну інформацією про кіберзагрози MISP CERT-UA, надіславши електронного листа на адресу: cert@cert.gov.ua чи за допомогою форми на сайті: https://cert.gov.ua.

14:40 25.04.2024

Сенат США проголосував за надання допомоги Україні

Сенат США проголосував за надання допомоги Україні

Коли міжнародні партнери демонструють підтримку України, то це додає нам нових сил у боротьбі з ворогом. Усі українці приєднуються до подяки Президента України Володимира Зеленського та керівника Офісу Президента України Андрія Єрмака щодо виділення допомоги Сенатом Конгресу США. Схвалення цього законопроєкту наше суспільство чекало з великою надією.

19:47 24.04.2024

До міжнародного дня ромів

До міжнародного дня ромів

8 квітня у світі відзначають Міжнародний день ромів, започаткований на Всесвітньому конгресі ромів у Лондоні 1971 р. Цього дня вперше за багато століть представники ромської національності оголосили себе самобутнім народом без єдиної території та визначили свої національні символи – прапор та гімн.

16:05 08.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь