Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Новини

Дата: від до Скинути

Сьогодні, 28 травня, день поліцейського офіцера громади!

Сьогодні, 28 травня, день поліцейського офіцера громади!

Дякуємо поліцейському офіцеру нашої Кіндрашівської громади Степаненку Андрію Олександровичу за службу, яка вимагає твердого характеру, практичного досвіду, впевнених знань та вміння приймати вірні рішення у складних ситуаціях. Вітаємо з професійним святом і бажаємо, щоб громадяни відчували і захист, і підтримку, щоб кожен бачив у поліцейському офіцері громади перш за все захисника і помічника!

08:00 28.05.2024

День морської піхоти України

День морської піхоти України

З Днем морської піхоти України! Це еліта не лише Військово-Морських сил, але й в цілому Збройних сил України. Її гасло "Вірний завжди" означає, що мужнє плече морського піхотинця надійно забезпечує мир і спокій українців, і ми поправу цим пишаємося.

11:04 23.05.2024

День пам’яті жертв політичних репресій

День пам’яті жертв політичних репресій

  19 травня, в третю неділю травня – День пам’яті жертв політичних репресій. Відзначається згідно з Указом Президента від 21 травня 2007 року на вшанування десятків тисяч людей, розстріляних комуністичним режимом, сотень тисяч кинутих у в’язниці й табори, на заслання чи примусове психіатричне лікування. Кількість цих мучеників Україні досі неможливо підрахувати.

07:00 19.05.2024

День пам'яті жертв депортації кримських татар

День пам'яті жертв депортації кримських татар

18 травня – це 80-ті роковини депортації кримськотатарського народу з території Кримського півострова радянським тоталітарним режимом. Цього дня, 1944 року розпочалася спецоперація військ НКВД зі звільнення Кримського півострова від корінного населення.

02:04 18.05.2024

День вишиванки

День вишиванки

Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам. У День вишиванки  бажаємо миру і злагоди в ваших будинках і серцях. Нехай ваш патріотизм допомагає захищати Україну та робити її цілісної, успішною. Пам'ятайте, що ми – Українці й зможемо все!

06:00 16.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь