Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо з Днем волонтера!

Вітаємо з Днем волонтера!

Вітаємо з Днем волонтера! Світ не без добрих людей, і Ви - цьому підтвердження. Завдяки безкорисливій праці, чуйності, згуртованості Вам вдається одразу простягнути руку допомоги тим, хто Вас потребує. Нехай Ваша людяність стане прикладом для інших. Нехай у Вас завжди буде підтримка і можливість творити чудеса. Бажаємо, щоб Ваше життя було наповнене міцним здоров'ям, достатком, турботою та увагою рідних!

11:03 05.12.2023

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Постраждалі від домашнього насильства можуть отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката: куди звертатися

Особи, які постраждали від домашнього насильства, мають право отримати безоплатно послуги юриста чи адвоката. Для цього варто звернутися до системи безоплатної правничої допомоги (БПД). Які послуги надає система БПД, як ними скористатися та куди звертатись — пояснюємо далі.

08:44 01.12.2023

Протидія домашньому насильству: куди звертатися по допомогу

Протидія домашньому насильству: куди звертатися по допомогу

В Україні триває щорічна всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» Домашнє насильство – це протиправні дія або бездіяльність (а також погрози їх вчинення) у формі фізичного, сексуального, психологічного, економічного насильства, що вчиняються у визначеному колі осіб, незалежно від місця їх проживання. Домашнє насильство в умовах війни в Україні нікуди не зникло, а навпаки може лише загострюватися. Пов’язані з цим проблеми залишилися такі ж, які були і в мирний час. Якщо ви особисто або ваші знайомі потерпаєте від домашнього насильства та потребуєте допомоги – не чекайте! Звертайтеся! 102 – Національна поліція; 1547- Єдина гаряча лінія для осіб, які постраждали від домашнього насильства.

11:25 30.11.2023

На Харківщині розробили Програму розвитку соціальних послуг та психосоціальної допомоги

На Харківщині розробили Програму розвитку соціальних послуг та психосоціальної допомоги

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов взяв участь у розширеному засіданні Міжвідомчої координаційної ради з питань охорони психічного здоров’я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії рф проти України.

15:02 29.11.2023

На території Кіндрашівської громади тепер працює Поліцейський офіцер громади

На території Кіндрашівської громади тепер працює Поліцейський офіцер громади

Кіндрашівська сільська військова адміністрація підписала Меморандум про співпрацю та партнерство з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області, завдяки чому на території громади тепер працює Поліцейський офіцер громади Куп’янського РВП ГУНП в Харківській області

09:41 28.11.2023

Вшанування пам'яті жертв Голодомору в Кіндрашівському ліцеї!

Вшанування пам'яті жертв Голодомору в Кіндрашівському ліцеї!

Цього року, 25 листопада, Україна відзначає 90-і роковини Голодомору 1932–1933 років. З метою вшанування пам’яті жертв голодомору та виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій в Кіндрашівському ліцеї Кіндрашівської сільської ради було проведено інформаційно-просвітницькі заходи: уроки - пам’яті «Правові аспекти голодомору в Україні», «Голодомор та його наслідки для українського суспільства», «Голод на Слобожанщині», бесіди з нагоди вшанування пам’яті жертв Голодомору за темами: «Скорботна пам’ять поколінь», «Правда про ті роки», відбулась онлайн-виставка дитячих малюнків «Втрачене дитинство – втрачене життя у далекому минулому 33-му році». Учні старших класів переглянули відео: "Голодомор- геноцид українського народу". Також, учням і батькам ліцею було запропоновано 25 листопада о 16-й годині приєднатися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті усім померлим від голоду».

18:16 27.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь