Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Подорож дітей Кіндрашівської ТГ до Польщі

Дата: 02.08.2024 18:49
Кількість переглядів: 56

Діти з Кіндрашівської територіальної громади Куп’янського району Харківської області вирушили на відпочинок у супроводі дорослих до міста Половіце Республіки Польща!

Організувати таке дозвілля вдалося завдяки особистого запрошення від пастора Маріана Павласа Християнської церкви « Собор вільних християн» , завдяки співпраці та координації Харківської обласної військової адміністрації , Куп'янської районної військової адміністрації  та Харківського координаційного гуманітарного центру. Особливу подяку хочеться висловити заступнику КГЦ Саніной Ірині, яка не дивлячись на те, що було обмаль часу, проявила не аби яку чуйність та сприяння щоб діти відчули себе у безпечному середовищі та отримали нові враження!

Безкоштовні квитки забезпечила Укрзалізниця, в дорогу діти отримали гарячі обіди від «World Central Kitchen», а міжнародна благодійна організація «Lutheran World Federation» надала кожному  павербанки та смаколики!


Дякуємо нашим друзям, колегам та представникам міжнародних благодійних організацій за увагу та доброту до дітей, бо саме діти наше майбутнє, і нехай вони будуть щасливі!

Подорож дітейПодорож дітейПодорож дітей


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь