Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Предмет закупівлі: Бензин А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент).Код  ДК 021:2015:09130000-9 «Нафта і дистиляти».

Дата: 12.03.2024 13:36
Кількість переглядів: 21

 

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Закупівля товару: Бензин А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент),

код  ДК 021:2015:09130000-9 «Нафта і дистиляти» (далі – Товар) проводиться за процедурою відкритих торгів з особливостями, КЕКВ 2275  «Оплата інших енергоносіїв та інших комунальних послуг».

Джерело фінансування: місцевий бюджет.

Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання бензину А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент) здійснюється для забезпечення безперебійної роботи генераторів за відсутності електричної енергії.

Очікуваний обсяг закупівлі Товару:

бензин А-95-Євро5-ЕО (по талонам): 500 л.

Очікувана вартість предмета закупівлі Товару: 24500,00 грн ( двадцять чотири тисячі п’ятсот  гривень 00 коп.).

Період поставки Товару: до 31 грудня 2024 року.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Технічні характеристики: Бензин А-95-Євро5-ЕО повинен відповідати діючим нормам чинного законодавства України та посвідчуватися паспортом якості заводу-виробника.

Умови поставки: закупівля бензину А-95-Євро5-ЕО (далі – Товар) для потреб замовника здійснюється безпосередньо на запропонованих учасником автозаправних станціях (далі – АЗС) за талонами учасника (постачальника) номіналом від 5 до 50 літрів. АЗС постачальника (власні, орендовані або партнерські) повинні знаходитися в  м. Куп’янськ  або в смт. Шевченкове або в с. Огурцівка Куп’янського району Харківської області.

Передача учасником талонів замовнику здійснюється за адресою АЗС учасника (постачальника) протягом 1 (одного) робочого дня з моменту отримання учасником заявки замовника. Обсяг заявки залежить від виробничих потреб замовника.

Термін дії талонів на пальне повинен буди не менше 1 року з моменту укладання договору з можливістю подовження терміну їх дії за згодою сторін.

 Постачання товару, що є предметом закупівлі, повинно здійснюватися учасником з дотриманням вимог Інструкції про порядок приймання, транспортування, зберігання, відпуску та обліку нафти і нафтопродуктів на підприємствах і організаціях України, затвердженої наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства економіки України, Міністерства транспорту та зв'язку України, Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 20.05.2008 № 281/171/578/155 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 вересня 2008 р. за № 805/15496).

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі Товару: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно до Наказу Мінекономіки від18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» - методом порівняння ринкових цін: був проведений моніторинг цін на ринку та враховувалася інформація, отримана з Інтернет-ресурсу: https://index.minfin.com.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь