Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Участь у підсумковому заході Програми комплексного відновлення Кіндрашівської території територіальної громади за підтримки «U-LEAD з Європою»

Дата: 05.03.2024 13:05
Кількість переглядів: 65

Раді повідомити Вам, що Кіндрашівська сільська рада за підтримки партнерів  «U-LEAD з Європою»  приймала участь у розробці Програми комплексного відновлення території та Планів відновлення і розвитку Кіндрашівської територіальної громади.  Дана програма спрямована на подолання наслідків повномасштабної російської збройної агресії проти України і її розробка є обовʼязковою для нашої громади.

З 24 громад, які приймали участь, 2 громади повністю розробили документи по плануванню відновлення, одна з яких саме Кіндрашівська територіальна громада. 29 лютого 2024 заступник Кіндрашівської сільської ради Нікітченко Ірина Стефанівна мала честь прийняти участь у підсумковому заході , який проходив у м Києві.

З Програмою комплексного відновлення Ви можете ознайомитися на нашому сайті у розділі «Консультації з громадськістю – Публічні громадські обговорення- 2023».

Нагадаємо, "U-LEAD p Європою"- це програма співпраці між українським урядом, Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією у створенні багаторівневої системи управління, яка є прозорою, підзвітною та відповідає на потреби громадян України.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь