Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Шановні мешканці Кіндрашівської сільської територіальної громади! Запрошуємо долучитись до процесу обговорення щодо перейменування населених пунктів та вулиць на території Кіндрашівської сільської територіальної громади

Дата: 25.11.2023 12:25
Кількість переглядів: 101

Шановні мешканці Кіндрашівської сільської територіальної громади!

Запрошуємо долучитись до процесу обговорення щодо перейменування населених пунктів та вулиць на території Кіндрашівської сільської територіальної громади! 

На виконання Закону України “Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки”, керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 року №989 “Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій”, враховуючи повномасштабне військове вторгнення Російської Федерації в Україну на території нашої громади розпочато процес обговорення щодо перейменування населених пунктів та вулиць на території Кіндрашівської сільської територіальної громади.

Сьогодні ви можете висловити своє бачення найменування населених пунктів та вулиць де проживаєте саме Ви, виходячи з особливостей нашої місцевості,  культури та історії.

          Зі змістом розпорядження начальника Кіндрашівської сільської військової адміністрації «Про проведення громадських обговорень щодо перейменування населених пунктів та вулиць на території Кіндрашівської сільської територіальної громади» від  24 листопада 2023 року № 235, Ви можете ознайомитись на сайті Кіндрашівської сільської ради.

          Наразі, нам важливо почути думки кожного мешканця та мешканки, а також переселенців/нок щодо перейменування населених пунктів та вулиць на території Кіндрашівської сільської територіальної громади.

          Пропозицію ви можете надати за адресою: 63720, Харківська область, Куп’янський район, с. Кіндрашівка, вул. Вишнева, 1  або шляхом заповнення встановленої електронної форми https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjVuMr8s0HyNs7ZDlBvJtS7DplkcqSRWis5osYgfillMeGPA/viewform?usp=sharing або  надіславши електронною поштою за допомогою мережі Інтернет на електронну адресу:  ksr31684@ukr.net

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь