Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Вшанування пам'яті жертв Голодомору в Кіндрашівському ліцеї!

Дата: 27.11.2023 18:16
Кількість переглядів: 93

Цього року, 25 листопада, Україна відзначає 90-і роковини Голодомору 1932–1933 років. З метою вшанування пам’яті жертв голодомору та виховання в учнів ціннісного ставлення до держави, поваги до її історичного минулого та збереження державних традицій в Кіндрашівському ліцеї Кіндрашівської сільської ради було проведено інформаційно-просвітницькі заходи: уроки - пам’яті «Правові аспекти голодомору в Україні», «Голодомор та його наслідки для українського суспільства», «Голод на Слобожанщині», бесіди з нагоди вшанування пам’яті жертв Голодомору за темами: «Скорботна пам’ять поколінь», «Правда про ті роки», відбулась онлайн-виставка дитячих малюнків «Втрачене дитинство – втрачене життя у далекому минулому 33-му році». Учні старших класів переглянули відео: "Голодомор- геноцид українського народу". Також, учням і батькам ліцею було запропоновано 25 листопада о 16-й годині приєднатися до Всеукраїнської акції «Запали свічку пам’яті усім померлим від голоду».

Удруге пам’ятні дні відбудуться під час повномасштабної війни. Трагічні події та злочини, які розгортаються на наших очах, доводять: жива пам’ять надзвичайно важлива; ті, хто чинить злочини проти людства, мають бути засуджені світовою спільнотою, а жертви – вшановані.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь