Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Харківська область – одна з лідерів за темпами відновлення. Олег Синєгубов

Дата: 17.11.2023 17:41
Кількість переглядів: 92

Під час брифінгу 16 листопада начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про відновлення об’єктів, пошкоджених внаслідок збройної агресії рф, у регіоні.

Зокрема, наголосив, що видатки за рахунок коштів фонду ліквідації наслідків збройної агресії цьогоріч становлять 1 мільярд 107 мільйонів гривень.

«Видатки за рахунок субвенції з держбюджету на проєктування, відновлення, будівництво та модернізацію пошкоджених об'єктів сягають 587,5 мільйона гривень. Наразі реалізується більше 60 об’єктів відбудови у Харківській області. За темпами з відновлення ми є одними з лідерів, оскільки наш регіон є майже повністю деокупованими, а значна кількість об’єктів постраждали від російської агресії і потребують оперативного відновлення», – сказав Олег Синєгубов. 

Начальник Харківської ОВА додав, що передбачене фінансування більше 600 мільйонів саме на об’єкти житлового фонду. Ці кошти спрямовані на ремонт житла в Ізюмі, Балаклії, Старому Салтові, Дергачах та інших населених пунктах, які зазнали велику кількість руйнувань.

Крім того, Олег Синєгубов підкреслив, що важливим аспектом для Харківщини залишається фінансова підтримка закладів культури і спорту.

«Майже 267 мільйонів гривень виділено на фінансову підтримку, зокрема на заробітну плату, для комунальних підприємств. Маємо зберегти колективи і заклади. Також розглядаємо питання щодо підвищення премій за ті досягнення наших спортсменів, якими вони прославляють Харківську область на міжнародній арені і в Україні», – сказав Олег Синєгубов.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь