Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Придбання вакуумного напівпричепа-цистерни ВНЦ-6 (або еквівалент)

Дата: 15.11.2023 15:06
Кількість переглядів: 54

Обгрунтування технічних, якісних характеристик та очікуваної вартості предмета закупівлі:

 

  Предмет закупівлі: Придбання вакуумного напівпричепа-цистерни ВНЦ-6 (або еквівалент), ДК 021:2015-34390000-7 Приладдя до тракторів.

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Дата оголошення: 09 листопада 2023 року.

 Процедура закупівлі: відкриті торги з особливостями.

 

Обґрунтування:                                                                                                                        

Розмір бюджетного призначення: 660000,00 грн. ( шістсот шістдесят тисяч  грн 00 коп.) з ПДВ.                                                                                                                                                 Очікувана вартість: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно до Наказу Мінекономіки від18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» - методом порівняння ринкових цін та з урахуванням технічних та якісних характеристик товару.

Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі було здійснено аналіз цін на ринку, отримані комерційні пропозиції від потенційних учасників, враховувалася інформація про ціни на товар, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема, на сайтах виробників та постачальників відповідних товарів,  в електронній системі закупівель «ProZorro» щодо анологічних закупівель. Отримана під час аналізу ринку інформація дозволила визначити обґрунтовану очікувану вартість з урахуванням актуальних пропозицій ринку, кошторисних призначень та потреб Замовника.

За попередніми підрахунками очікувана вартість закупівлі склала 660000,00 грн. ( шістсо шістдесят тисяч  грн 00 коп.) з ПДВ.

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

закупівля здійснюється для забезпечення належного виконання функціональних обов’язків, покладених на сільську раду. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до наявних потреб Замовника з огляду на специфіку господарської діяльності (необхідність у здійсненні благоустрою території населених пунктів). Бралися до уваги надійність, технологічність, високий рівень безпеки та помірні експлуатаційні витрати.

 Інформація про технічні, якісні та інші характеристики предмета закупівлі згідно із технічним завданням: зазначено у додатку 1 до тендерної документації (ТЕХНІЧНІ ТА ІНШІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ).

Вимоги, щодо локалізації виробництва.

Замовник здійснює закупівлю товару, що є предметом закупівлі, якщо ступінь локалізації виробництва дорівнює чи перевищує 15 відсотків. Цей пункт не застосовується до закупівель, які підпадають під дію положень Закону України "Про приєднання України до Угоди про державні закупівлі", а також положень про державні закупівлі інших міжнародних договорів України, згода на обов’язковість яких надана Верховною Радою України.

 

Закупівля товару з урахуванням міжнародних угод. Учасник у складі тендерної пропозиції має надати довідку у довільній формі із зазначенням найменування товару, назви виробника та із посиланням (ID) про включення такого товару до Переліку, який присвоєно електронною системою закупівель або сертифікат походження товару, що підтверджує походження товару з країни, з якою Україна уклала міжнародну угоду та / або країни, яка є учасником Угоди СОТ про державні закупівлі, до якої Україна приєдналася відповідно до Закону України «Про приєднання України до Угоди про державні закупівлі». Замовник самостійно перевіряє інформацію щодо ступеня локалізації виробництва товару, який є предметом закупівлі у переліку товарів, що є предметом закупівлі, з підтвердженим ступенем локалізації, окрім випадку коли сертифікатом походження товару підтверджено, що країною походження товару є країни, з якими Україна уклала міжнародні угоди та / або країни, які є учасниками Угоди про державні закупівлі, до якої Україна приєдналася відповідно до Закону України «Про приєднання України до Угоди про державні закупівлі». У разі відсутності товару запропонованого учасником процедури закупівлі у відповідному переліку або у разі, якщо ступінь локалізації товару є меншим ніж 15 відсотків або сертифікат походження товару не підтверджує, що країною походження товару є країни, з якими Україна уклала міжнародні угоди та / або країни, які є учасниками Угоди про державні закупівлі, до якої Україна приєдналася відповідно до Закону України «Про приєднання України до Угоди про державні закупівлі», замовник відхиляє тендерну пропозицію учасника на підставі абзацу 3 частини 1 статті 31 Закону, а саме: не відповідає встановленим абзацом 1 частини 3 статті 22 цього Закону вимогам до учасника відповідно до законодавства. Не відхиляються пропозиції учасників, якщо товар, що пропонується учасником, має сертифікат про походження товару з країни, яка є членом відповідної міжнародної угоди. Країна походження: всі,окрім товарів з російської федерації, Республіки Білорусь.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь