Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Предмет закупівлі: Бензин автомобільний А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент), паливо дизельне ДП-Л-Євро5-ВО (талони)

Дата: 09.11.2023 14:40
Кількість переглядів: 40

Предмет закупівлі: Бензин автомобільний А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент), паливо дизельне ДП-Л-Євро5-ВО (талони)

Код  ДК 021:2015:09130000-9 «Нафта і дистиляти».

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Закупівля товару: Бензин автомобільний А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент), паливо дизельне ДП-Л-Євро5-ВО (або еквівалент).

Код  ДК 021:2015:09130000-9 «Нафта і дистиляти» (далі – Товар) проводиться за процедурою відкритих торгів з особливостями, КЕКВ 2610 - "Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)" "Субсидії та поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)"                                                                                                                 

Джерело фінансування: місцевий бюджет.                                                                                                                                     Обґрунтування доцільності закупівлі Товару: придбання Бензин автомобільний А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент), Паливо Дизельне ДП-Л-Євро5-ВО (або еквівалент) здійснюється для забезпечення безперебійної роботи транспортних засобів комунального підприємства під час виконання функцій та завдань, покладених на неї та  для створення матеріального резерву.               

                                                                                                    

Очікуваний обсяг закупівлі Товару:

Бензин автомобільний А-95-Євро5-ЕО (талони): 1000 л;

        Паливо Дизельне ДП-Л-Євро5-ВО (талони): 7500 л.

Очікувана вартість предмета закупівлі Товару: 443000,00 грн (чотириста сорок три тисячі гривень 00 коп.).

Період поставки Товару: до 31 грудня 2023 року.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до потреб замовника та з урахуванням вимог нормативних документів у сфері стандартизації.

Технічні характеристики: бензин автомобільний А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент), паливо Дизельне ДП-Л-Євро5- (або еквівалент) повинен відповідати діючим нормам чинного законодавства України та посвідчуватися паспортом якості заводу-виробника.

Умови поставки: закупівля бензин автомобільний А-95-Євро5-ЕО (або еквівалент), паливо Дизельне ДП-Л-Євро5-ВО (або еквівалент)(далі – Товар) для потреб замовника здійснюється безпосередньо на запропонованих учасником автозаправних станціях (далі – АЗС) за талонами учасника (постачальника) номіналом від 5 до 50 літрів. Заправка автотранспортних засобів замовника повинна здійснюватися на власних, орендованих або партнерських АЗС. При цьому АЗС повинні знаходитися в  м. Куп’янськ  або в смт. Шевченкове або в с. Огурцівка Куп’янського району Харківської області.

Передача учасником талонів замовнику здійснюється за адресою АЗС учасника (постачальника) протягом 1 (одного) робочого дня з моменту отримання учасником заявки замовника. Обсяг заявки залежить від виробничих потреб замовника.

Термін дії талонів на пальне повинен буди не менше 1 року з моменту укладання договору з можливістю подовження терміну їх дії за згодою сторін.                                                                                                                    

АЗС учасника повинні бути призначені для заправки автотранспортних засобів бензином відповідно до постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі нафтопродуктами» від 20.12.1997 № 1442 (із змінами). Постачання товару, що є предметом закупівлі, повинно здійснюватися учасником з дотриманням вимог Інструкції про порядок приймання, транспортування, зберігання, відпуску та обліку нафти і нафтопродуктів на підприємствах і організаціях України, затвердженої наказом Міністерства палива та енергетики України, Міністерства економіки України, Міністерства транспорту та зв'язку України, Державного комітету України з питань технічного регулювання та споживчої політики від 20.05.2008 № 281/171/578/155 (зареєстровано в Міністерстві юстиції України 2 вересня 2008 р. за № 805/15496).

Обґрунтування очікуваної вартості закупівлі Товару: розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі проведено відповідно до Наказу Мінекономіки від18.02.2020р. № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» - методом порівняння ринкових цін: був проведений моніторинг цін на ринку та враховувалася інформація, отримана з Інтернет-ресурсу: https://index.minfin.com.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь