Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

У Дергачах завершують відновлення перших будинків, постраждалих від ворожих обстрілів

Дата: 20.10.2023 12:45
Кількість переглядів: 72

Відбудова об'єктів проходить за кошти фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету. Загалом цього року в місті Дергачі відновлюють 17 багатоквартирних будинків.

За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, хід робіт у Дергачах перевірив його заступник Михайло Харнам.

«На сьогодні у місті Дергачі триває відновлення будинків на двох вулицях - Центральній і 23 серпня. У багатьох будинках, крім зовнішніх робіт з ремонту покрівлі, утеплення та облаштування фасадів, а також заміни вікон, приводяться до ладу під’їзди й сходові марші. За потреби вставляються вибиті в квартирах двері, облаштовуються підвали, виконуються штукатурні роботи», – розповів Михайло Харнам.

Усі 17 будинків у місті планують завершити до грудня цього року. У планах також – благоустрій прилеглої території.

Як розповів начальник Харківської районної військової адміністрації Володимир Усов, ці дві вулиці у Дергачах – одні з найбільш постраждалих від ворожих обстрілів. 

«Багатоквартирні будинки, розташовані тут, зазнали значних руйнувань. Станом на сьогодні, три будівлі перебувають на стадії готовності 99%. Відбудову ще двох житлових об'єктів виконано на 90%», – зазначив Володимир Усов.

Також у Харківському районі цього року планується почати відновлення 10 багатоквартирних будинків у Руській Лозовій і по 1 – в Докучаєвському та Рогані.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь