Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Предмет закупівлі: Електрична енергія

Дата: 25.09.2023 09:45
Кількість переглядів: 29

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

  1. Предмет закупівлі: Електрична енергія,  код за ЄЗС ДК 021:2015 ДК 021:2015 09310000-5 Електрична енергія.
  2. Очікувана вартість –70000,00 грн.
  3. Вид закупівлі: запит пропозицій .

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: очікувану вартість предмета закупівлі обумовлено аналізом споживання замовником електричної енергії         (річних обємів та місячних)  та методом порівняння ринкових цін відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, яка затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 18.02.2020 № 275.

  1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Якість електричної енергії - це сукупність властивостей електричної енергії відповідно до встановлених стандартів, які визначають ступінь її придатності для використання за призначення. Відповідно до положень пункту 11.4.6 глави 11.4 розділу XI Кодексу систем розподілу, затвердженого постановою НКРЕКП від 14.03.2018 № 310, параметри якості електроенергії в точках приєднання споживачів в нормальних умовах експлуатації мають відповідати параметрам, визначеним у ДСТУ EN 50160:2014 «Характеристики напруги електропостачання в електричних мережах загальної призначеності». Відповідно до пункту 3.1. розділу 3 Постанови НКРЕКП від 12.06.2018 № 375 «Про затвердження Порядку забезпечення стандартів якості електропостачання та надання компенсацій споживачам за їх недотримання» електропостачальник забезпечує дотримання загальних та гарантованих стандартів якості надання послуг.                                                                                                                                   

Товар (електрична енергія) повинен відповідати показникам якості безпеки, які встановлюються законодавством України та стандартами, а також не повинен мати негативного впливу на навколишнє середовище.

Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим нормативним актам законодавства України (державним стандартам (технічним умовам)).

Ціна пропозиції повинна бути чітко визначена та враховувати повну вартість електричної енергії як товару, податок на додану вартість, вартість послуг з передачі електричної енергії оператором системи передачі, вартість послуг з розподілу оператору системи розподілу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь