Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

З 01 вересня 2023 року набуває чинності розпорядження т.в.о. начальника Куп'янської районної військової адмiнiстрацiï Андрія Канашевича "Про запровадження комендантської години на території Куп’янського району Харківської області".

Дата: 31.08.2023 10:30
Кількість переглядів: 108

З 01 вересня 2023 року набуває чинності розпорядження т.в.о. начальника Куп'янської районної військової адмiнiстрацiï Андрія Канашевича "Про запровадження комендантськоїгодини на території Куп’янського району Харківської області".

"1. Запровадити на території Куп'янського району з 01 вересня 2023 року, до окремого розпорядження, комендантську годину шляхом заборони перебування громадян на вулицях та інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень, а також руху транспортних засобів на території: Дворічанської селищної, Кіндрашівської сільської, Куп’янської міської, Курилівської сільської, Петропавлівської сільської територіальних громад з 18:00 до 06:00 годин.

На території Великобурлуцької селищної, Шевченківської селищної, Вільхуватської сільської територіальних громад з 01 вересня 2023 року комендантську годину запровадити з 20:00 до 06:00 годин.

" - йдеться в розпорядженні.

Розпорядження про запровадження комендантської години

Комендантська година з 01.09.2023 року

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь