Кіндрашівська сільська рада
Харківська область, Куп’янський район

Придбання екскаватора-навантажувача

Дата: 19.05.2023 14:38
Кількість переглядів: 88

Предмет закупівлі: Придбання екскаватора-навантажувача, ДК 021:2015:43260000-3 – Механічні лопати, екскаватори та ковшові навантажувачі, гірнича техніка.

З метою прозорого, ефективного та раціонального використання коштів та на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16.12.2020 № 1266 «Про внесення змін до постанов Кабінету Міністрів України від 1 серпня 2013 р. № 631 і від 11 жовтня 2016 р. № 710» підготовлено та опубліковано обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі.

Обґрунтування:

Розмір бюджетного призначення: 4277100 000,00 грн. (чотири мільйони двісті сімдесят сім тисяч сто грн 00 коп.) з ПДВ.

Очікувана вартість: розрахунок очікуваної вартості  товару здійснювався  методом порівняння ринкових та з урахуванням технічних та якісних характеристик товару.

Для розрахунку очікуваної вартості предмета закупівлі було здійснено аналіз цін на ринку, отримані комерційні пропозиції від потенційних учасників, враховувалася інформація про ціни на товар, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема, на сайтах виробників та постачальників відповідних товарів. Отримана під час аналізу ринку інформація дозволила визначити обґрунтовану очікувану вартість з урахуванням актуальних пропозицій ринку, кошторисних призначень та потреб Замовника.

За попередніми підрахунками очікувана вартість закупівлі склала 4277100 000,00 грн. (чотири мільйони двісті сімдесят сім тисяч сто грн 00 коп.) з ПДВ..

Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі 

Технічні характеристики визначені відповідно до потреб Замовника та згідно із технічним завданням.

Відповідно до підпункту 1 пункту 6-1 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про публічні закупівлі» від 25.12.2015 № 922-VIII Замовник здійснює закупівлю товарів, визначених підпунктом 2 цього пункту, виключно якщо їх ступінь локалізації виробництва дорівнює чи перевищує 15 відсотків (2023рік).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь